Jaap Flendrie

Als adviseur, interimmanager en leidinggevende ben ik betrokken bij projecten op het gebied van de Circulaire economie, Cradle2Cradle en MVO, binnen het MKB, (zorg) instellingen, (semi)overheden, provincie Gelderland, en als bruggenbouwer tussen deze partijen. Op dit moment onder andere als procesregisseur Circulaire Economie voor het Rijk van Nijmegen actief om duurzame projecten aan te jagen, te verbinden en te realiseren.

Daarnaast worden verander- en verbetertrajecten binnen het MKB doorgevoerd. Naast uitgebreide ervaring als adviseur en manager in binnen- en buitenland heb ik vooral ervaring als ondernemer. Als voormalig directeur-eigenaar van productie bedrijven heb ik de vele aspecten van het ondernemerschap persoonlijk ervaren.

Ik ben commercieel en analytisch ingesteld en heb de nodige expertise in het verhogen van rendement voor ondernemers. Daarnaast ben ik nieuwsgierig, heb een duidelijke focus en altijd op zoek naar “slimmer” werken.

Na de twee studies H.T.S. bedrijfskunde aan de Hogeschool Eindhoven (Bachelor/Ing.) en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Master/Drs.) heb ik diverse leidinggevende functies bekleed binnen beursgenoteerde bedrijven, MKB en familiebedrijven. Op dit moment werk ik als zelfstandige in duurzame en sociale sector. Ik begeleid meerdere start-ups, gevestigde ondernemers en bedrijven en overheden die de transitie naar een duurzame bedrijfsvoering willen maken.

Drs Ing Jaap Flendrie

Tel: +31 (0)88 5012800
Mobile: +31 (0)6-10499087
Internet: www.jf3.nl
E-mail: j.flendrie@jf3.nl

Contact opnemen